Het oog van de naald-   eReader eBook

Jo Claes • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Het oog van de naald is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Max Cerulus, leraar aan het Heilig-Hartinstituut in Heverlee, wordt aangeklaagd wegens intimidatie van een leerling. De ouders van het meisje eisen een tuchtmaatregel, de directie tracht de gemoederen te bedaren, de leerkrachten reageren verdeeld. Kort daarna wordt een vrouwelijke collega dood aangetroffen in de kelders van de school. Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de Leuvense politie, probeert de misdaad op te lossen. Hij moet zich daarbij een weg banen door een kluwen van professionele conflicten en seksuele intriges. Wanneer een week later een tweede slachtoffer valt, wordt de zaak nog gecompliceerder. Terwijl Berg de handen vol heeft met het ontrafelen van de dubbele moord, wordt hij zelf het mikpunt van een stalker die zijn prille relatie met Manon bedreigt. Alsof dat niet genoeg is, lijkt een angstvallig verzwegen seksueel schandaal op school verband te houden met de twee doden. Het onderzoek mondt uit in een psychologisch steekspel tussen Berg en enkele verdachten.

Dit boek in de pers

Jo Claes blijft de krachtige vertolker van de kleinheid. De corporatieve reflexen. De menselijke zwakheid. De driften. De laagheid. De kleinzieligheid. Zonder dat hij daarom, als doorwrocht onderwijzer, de maatschappij veroordeelt. Integendeel, net door alle kleine mis-daden blijft de kleinstad menselijk. Het oog van de naald is een schoolvoorbeeld van een degelijke, didactische, onderhoudende, ontroerende én spannende roman.  
LUKAS DE VOS  

Details:

Auteur(s)Jo Claes
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089243843
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's244
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4714 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieThomas Berg
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten