Het oor van Malchus-   eReader eBook

Pieter Aspe • eBook eci.be lezers

€ 17,99

Direct downloaden

Het oor van Malchus is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat als een radicale katholieke beweging zou dreigen met terreuraanslagen om de traditionele christelijke waarden in ere te herstellen? Berthe Courierre, een knappe Parisienne, wordt naakt aangetroffen in het Pastoor Vanhaeckeplantsoen in Brugge. Dit op het eerste gezicht onschuldige voorval luidt het begin in van een reeks bloedige aanslagen die het land op zijn grondvesten doen daveren. Van In en Versavel staan voor een bijna onmogelijke opdracht als ook Hannelore gegijzeld wordt door een groep nietsontziende fanatici.

Dit boek in de pers

Aspe blijft met voorsprong Vlaanderens populairste schrijver.  
HET NIEUWSBLAD  

Pieter Aspe is een mooie aanwinst.  
THE NEW YORK TIMES  

De beste thrillers die de jongste jaren in Vlaanderen verschenen zijn.  
HUMO  


Reviews & recensies

"Sterke verhaallijnen, een geweldige vaart en knappe dialogen."

Er lijkt geen sleet te komen op de Aspe-formule. Twintig jaar na zijn debuut is Pieter van In dan wel wat zwaarder geworden, de politiecommissaris toont zich ook opvallend milder en rustiger. En Hannelore mag dan wel wat kraaienpootjes hebben, haar lijf is nog steeds dat van een vrouw van 25. Nu de kinderen wat groter zijn en minder zorg vragen, lijkt het koppel eindelijk wat meer tijd voor zichzelf te hebben. Maar de rust duurt niet lang in Brugge. Een vrouw wordt naakt en verward teruggevonden in het Pastoor Vanhaeckeplantsoen. Ze heeft de nacht doorgebracht bij Maxime Corneille, de slechterik van dienst en aanhanger van een fanatieke, christelijke groepering die alle middelen gebruikt om de wereld te zuiveren van verderf. Aanslagen, terreur, moord en ontvoering: de vaart zit er goed in in deze nieuwe Aspe. De verhaallijnen zijn bovendien sterk uitgewerkt en de dialogen lijken zo uit het leven gegrepen. Met deze satan-thematiek keert Aspe terug naar zijn allereerste boek 'Het Vierkant van de Wraak'. Tegelijk is hij brandend actueel. Tel dat allemaal op, en je weet waarom Pieter Aspe tot één van de bestverkopende Vlaamse thrillerauteurs behoort.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Pieter Aspe
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460414817
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's225
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte846 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePieter Van In
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten