Het oude land-   eReader eBook

Dörte Hansen • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Het oude land is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

"Met veel empathie geschreven plattelandsroman", 5***** Volkskrant "Het oude land boeit en ontroert!" 4**** Algemeen Dagblad Al bijna haar hele leven woont Vera in een oude boerderij nabij Hamburg en toch voelt ze zich er niet thuis. Als kind ontvluchtte ze met haar moeder het oorlogsgeweld in Oost Pruisen, en ze blijft een vluchteling die nooit echt is aangekomen. Vera erft het grote koude huis, maar het lijkt niet van haar te willen zijn en ze laat het verkommeren. Tot op een dag weer twee vluchtelingen voor de deur staan: Vera's nicht Anne met haar zoontje. Anne is gevlucht uit Hamburg, waar ambitieuze ouders hun kinderen als prijsbokalen door de straten dragen, en waar haar man van een ander houdt. De trotse eenzaamheid van beide vrouwen wordt door het dorp gerespecteerd. En dat Vera en Anne meer gemeen hebben dan ze denken, wordt duidelijk als ze schoorvoetend beginnen met het opknappen van het weerbarstige huis. 'Lievelingsroman van de boekhandel.' - NDR 'Hansens debuutroman werd terecht een bestseller, want het is een ingetogen invoelende roman.' - Die Zeit 'Iedereen herkent wat Hansen zo fijngevoelig beschrijft: een mens op zoek naar zijn plaats in het leven.' - Stern 'Das Dörte-Hansen-Wunder.' - NDR

Dit boek in de pers

Een met veel empathie geschreven plattelandsroman. Begenadigd vertelster Dörte Hansen debuteert met een roman over het plattelandsleven en beschadigde mensen.  
De Volkskrant  

Details:

Auteur(s)Dörte Hansen
UitgeverijHarpercollins
Vertaler(s)Lucienne Pruijs
ISBN9789402751239
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's189
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte598 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten