Het programma-   eReader eBook

Suzanne Young • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Het programma is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Voor de lezer die houdt van een dystopie à la The Hunger Games van Suzanne Collins, is Het Programma van Suzanne Young misschien wel de beste tip.’ – NRC Handelsblad ‘Met dit krachtige psychologische drama springt Young tussen alle andere young adults uit.’ – BCCB In de wereld van Sloane is het uiten van echte gevoelens verboden, depressie onder jongeren is een epidemie en de enige oplossing is het Programma… Sloane denkt wel twee keer na voordat ze in het openbaar begint te huilen. Sinds zelfdoding is uitgegroeid tot een internationale epidemie, zou een huilbui haar in het Programma kunnen doen belanden, de enige bewezen behandelingsmethode. Ze heeft al een broer verloren, dus Sloane weet zeker dat haar ouders er alles aan zullen doen om haar in leven te houden. Ze weet ook dat iedereen die het Programma heeft gevolgd terugkeert met een schone lei: hun depressies zijn verleden tijd, maar hetzelfde geldt voor hun herinneringen. Omdat ze zowel thuis als op school constant onder toezicht staat, zorgt Sloane dat ze zo min mogelijk opvalt en verbergt ze haar gevoelens zo goed mogelijk. De enige bij wie Sloane zichzelf kan zijn, is James. Hij heeft beloofd om ervoor te zorgen dat ze geen van beiden in het Programma terechtkomen en Sloane weet dat de liefde tussen hen sterk genoeg is om allerlei tegenslagen te weerstaan. Maar ondanks de beloftes die ze elkaar maken, wordt het steeds moeilijker om de waarheid te verbergen. Ze worden alle twee steeds zwakker, depressie ligt op de loer. En het Programma zit hun op de hielen… ‘Een boek om te verslinden: razendsnel geschreven, origineel uitgangspunt en een sexy liefdesverhaal.’ – Booklist ‘Een aangrijpend verhaal voor fans van dystopische liefdesverhalen.’ – Kirkus Reviews

Dit boek in de pers

Youngs boek is onverbiddelijk emotioneel en duister.  
PUBLISHERS WEEKLY  

Het Programma zal je doen huiveren, verwarren, glimlachen van ultiem geluk en huilen. Een magische combinatie.  
HEBBAN.NL  

Dé tip voor de lezer die houdt van dystopie a la The Hunger Games. Zo doet Het Programma datgene waar het dystopische young adult-genre om bekendstaat: met een extreme situatie een moreel dilemma creeren en dat tot de uiterste consequentie uitspelen.  
NRC  

Details:

Auteur(s)Suzanne Young
UitgeverijKarakter Uitgevers F-Vert
Vertaler(s)Carolien Metaal
ISBN9789045208817
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's292
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1290 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieThe program
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten