Het re-integratietraject-   eReader eBook

Marianne Asman • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Re-integratie is mensenwerk. Mensen aan het werk helpen, na een moeilijke periode van werkloosheid is een grote uitdaging. De beste kans op werk geeft een passend traject dat nauw aansluit bij wat de persoon nodig heeft. Het creëren van perspectief voor ouderen, jongeren en migranten, waaronder vluchtelingen, vormt een belangrijk onderdeel van het werk. Dit vraagt om het ontwikkelen van passende trajecten met nieuwe, creatieve ideeën. In dit boek worden hiervoor verschillende benaderingen en suggesties geboden. Aan de orde komen: het selecteren van een traject, een goede diagnostiek van de persoon, het maken van een baankeuze, het zicht krijgen op de vermogens van de werkzoekende en het vormgeven van contact. Hierbij wordt de re-integratieconsulent zelf als krachtig instrument gezien.

Het re-integratietraject biedt een beknopt overzicht van het proces van re-integreren. Het is een praktijkboek waarmee studenten binnen de opleiding direct aan de slag kunnen om een succesvolle consulent of coach te worden. Daarnaast is het boek ook aan te bevelen voor belangstellenden die werkzaam zijn in het werkveld.

Details:

Auteur(s)Marianne Asman
UitgeverijBoom Lemma Uitgevers
ISBN9789460943362
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1778 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten