Het regent geluk-   eReader eBook

Koos Janson, Lisa Portengen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Het regent geluk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het regent geluk van Lisa Portengen en co-auteur Koos Janson is een perfecte introductie op het boek Een cursus in wonderen (ECIW). Lisa Portengen wilde Een cursus in wonderen al heel lang 'doorgronden' en beet zich er in vast. In de vertaler van de Cursus Koos Janson vond zij de perfecte leraar. Toen Lisa met haar online community Smart & Sexy (www.smart&sexy.nl) een 100-dagen feel good challenge organiseerde, belde ze iedere dag met Koos. Ze stelde hem alledaagse vragen, waar veel vrouwen mee worstelen: waarom lukt het me niet om af te vallen? Waarom kan ik maar geen afstand nemen van mijn werk? Waarom heb ik toch altijd ruzie om dezelfde dingen met mijn partner? Koos gaf heldere antwoorden op basis van Een cursus in wonderen. Het resultaat: GELUK! Hun tweegesprekken zijn gebundeld in dit boek. Het biedt je een unieke combinatie van feel good en verdieping. www.smartensexy.nl www.koosjanson.nl

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Leuk, leerzaam en verhelderend boek over zoiets simpels als gelukkig zijn

Dit boek is een weergave van interessante telefoongesprekken tussen Lisa Portengen (www.smartensexy.nl) en Koos Janson, medevertaler van ‘Een cursus in Wonderen’. Lisa probeert de lessen van ‘Een cursus in Wonderen’ in haar dagelijks leven toe te passen, maar dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. Ze komt met praktische problemen bij Janson (Denk aan: ik ben mijn fietssleutel kwijt) en vraagt zich af hoe ze daar op moet reageren. Het boek is zeer leerzaam. Zelfs zonder ‘Een cursus in Wonderen’ gelezen te hebben is het begrijpelijk en het lezen waard!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over geluk
  • vrolijke boeken over persoonlijke ontwikkeling

Details:

Auteur(s)Koos Janson, Lisa Portengen
UitgeverijAnkhhermes, Uitgeverij
ISBN9789020211665
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's157
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte469 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten