Het Reservaat-   eReader eBook

Liselotte Stavorinus • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Het Reservaat is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

HET RESERVAAT, het omstreden boek uit de rechtszaak.

Jessica Dudock verhuist met haar man en hun drie kinderen van Curaçao weer terug naar Nederland. Ze komen terecht in de kille leefomgeving van een chique dorp, gekscherend ook wel Het Reservaat genoemd. Gelukkig neemt Amanda Voorbach, de flamboyante echtgenote van de bekende televisieproducent Marcus Voorbach, Jessica onder haar hoede. Ze introduceert Jessica bij haar hechte vriendengroep en leert haar de gebruiken en regels van het reservaat. Jessica begint zich eindelijk thuis te voelen en bloeit op. Maar na verloop van tijd blijken de relaties binnen de vriendengroep gecompliceerd te zijn. Niets is wat het lijkt en Jessica raakt verwikkeld in een web van list en bedrog.

Dit boek in de pers

Mooi, helder taalgebruik en een prima gedoseerde mix van perspectiefwisselingen tussen de hoofdpersonen maken het verhaal compleet. Alleen hadden de personages wat meer inkleuring mogen krijgen: op Jessy na worden we weinig gewaar van de overige karakters, en het verhaal vervalt iets te veel in herhaling van het ene feest na de andere party.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over het jetset-leven
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Liselotte Stavorinus
UitgeverijDe Crime Compagnie
ISBN9789461091086
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's341
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1332 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten