Het slimme lichaam-   eReader eBook

Thalma Lobel • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eigenlijk wisten we het wel: wat onze zintuigen waarnemen beïnvloedt ons in alles wat we doen. Embodied cognition is de nieuwe wetenschap die onderzoekt hoe omgevingsfactoren als de kleur en temperatuur van een kamer of de geuren in de supermarkt ons brein beïnvloeden. In dit boek maakt Thalma Lobel ons bewust van de verschillende factoren en hun effect. Met kleurrijke voorbeelden helpt ze je om ze te herkennen, en ze geeft tips waarmee je ze zelf kunt gebruiken in je dagelijks leven. Maar voor je verder leest: ga in een gemakkelijke stoel zitten, verwarm jezelf met een kopje thee en sla een dekentje om je heen. Want als je warm bent en je comfortabel voelt, ben je ontvankelijker voor nieuwe ideeën.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Hoe onze zintuigen onze keuzes beïnvloeden.

Thalma Lobel, Ph.D., is een internationaal erkend psycholoog en hoogleraar aan de School of Psychological Science aan de Universiteit van Tel Aviv. Niet de eerste de beste dus. In dit boek toont ze aan dat onze zintuigen niet alleen zorgen voor onze waarnemingen, maar ook op een heel specifieke manier ons denken en handelen beïnvloeden. Aan de hand van zeer bevattelijke voorbeelden toont ze aan hoe wij dit gegeven kunnen onderkennen. Dat laat ons ook toe om op een bewuster niveau te handelen en te denken. Een hele uitdaging, en zeker ook een fascinerende ontdekkingstocht. Een echte aanrader voor iedereen die streeft naar een bewuster en beheerster levenswijze.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over psychologie
  • leerzame boeken in toegankelijke stijl

Details:

Auteur(s)Thalma Lobel
UitgeverijBusiness Contact
ISBN9789047007364
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's195
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2071 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten