Het Spel Der Tronen-   eReader eBook

George R. R. Martin • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

Het Spel Der Tronen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

George R.R. Martin, Het Lied van IJs en Vuur 1 - Het spel der tronen

Ver voorbij de machtige ijsmuur die de noordgrens van het koninkrijk sinds mensenheugenis beschermt, roert zich een lang vergeten vijand. Maar ieders blik is naar het zuiden gericht, naar het hof waar de machtige Lannisters sterke spelers zijn.

Immers, de macht van de koning is tanende, zijn Hand is onder verdachte omstandigheden aan zijn eind gekomen, velen zijn uit op eigen gewin. Toch zijn er nog trouwe onderdanen. De Starks van Winterfell bijvoorbeeld, hard en onverzettelijk als hun bevroren domein.
Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, worden zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen.

Dit boek in de pers

Fantasy-literatoren schrokken nimmer terug voor de nodige grandeur, maar de duizelingwekkende omvang van dit epos heeft collega-auteurs al doen hoofdschudden.  
The Guardian  

Martin heeft een schitterende stijl en daardoor leest het boek van bijna achthonderd paginaÂ?s in enkele uren weg.  
GRONINGER DAGBLAD  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het grimmige verhaal waar iedereen het over heeft

Iedereen kent onderhand de immens populaire HBO-serie en met dit boek is het allemaal begonnen. Het spel der tronen is het eerste deel van Het lied van ijs en vuur, het bloederige verhaal van George R.R. Martin. De wereld van Ned Stark is donker en koud. Jarenlange zomers worden afgewisseld met decennia ijzige winters. Toch is de heer van Winterfel gelukkig met zijn vrouw, dochters en zonen. Tot de koning, Robert Baratheon, hem om een gunst komt vragen. De intrige en politiek in een zeer wrede wereld, is bijzonder spannend. Het verhaal is groots geschreven. Martin is niet bang om volkomen onverwachte plottwists in zijn boeken op te nemen. Dat is vooral wat ik zo sterk vindt aan deze serie. Alles kan gebeuren. Met het lezen van de boeken gaat de prachtige tv-serie nog meer lezen. Dus ben je er nog niet aan begonnen? Doen! Het spel der tronen moet je gelezen (en ook gezien) hebben!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over de strijd om de macht
  • fantasy

Details:

Auteur(s)George R. R. Martin
IllustratorJames Sinclair
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Renée Vink
ISBN9789024558063
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's838
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2409 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieGame of Thrones
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten