Het uur van de engelen-   eReader eBook

Danielle Trussoni • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een magistrale hedendaagse thriller over de eeuwenoude strijd tussen mens en engel. Als klein meisje werd Evangeline door haar vader naar het St. Rose Convent in New York gebracht. De beschermde opvoeding en de grote kennis die ze over engelen heeft opgedaan, zijn goed voor haar geweest. Nu, op haar 23ste, verandert haar rustige leven in een dollemansrit wanneer ze tijdens haar werk in de bibliotheek een brief uit 1943 aan de moeder-overste ontdekt. Als ze verder het archief induikt en met de oude Zuster Celestine praat, komt ze achter de geschiedenis van een eeuwenoude en verborgen strijd: het conflict tussen de engelengeleerden en de verschrikkelijk mooie en verleidelijke, maar uiterst gevaarlijke afstammelingen van engelen en mensen, de Nephilim. Evangeline blijkt zonder het zelf te weten in de traditie van de Angelogisten te staan. Ze begint haar missie te begrijpen en ziet het gevaar dat de Nephilim nog steeds voor de mensheid betekenen. Om te achterhalen wat de Nephilim van plan zijn en de aarde te behoeden van de ondergang zal Evangeline al haar moed en kennis moeten aanwenden. De strijd is nog niet voorbijsterker nog, hij vlamt in alle hevigheid weer op.

Dit boek in de pers

De angelologie is een uniek en interessant thema en bindt de lezer later zonder meer aan het boek. De fascinerende wisselwerking tussen twee werelden is natuurlijk niet realistisch, maar Trussoni zorgt ervoor dat het zeker niet ongeloofwaardig wordt. [...] Het boek bevat romantiek, psychologie, theologie en verrassende plotwendingen.  
CRIMEZONE.NL  

Details:

Auteur(s)Danielle Trussoni
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044962666
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1011 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten