Het ware verhaal van haar en mij-   eReader eBook

Delphine de Vigan • eBook

€ 10,99

Direct downloaden

Het ware verhaal van haar en mij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Delphine heeft een autobiografische roman geschreven die is uitgegroeid tot een internationale bestseller. Haar beide kinderen zijn inmiddels het huis uit en ze krijgt geen woord meer op papier. Dan ontmoet ze op een feestje een zekere L., met wie ze al snel bevriend raakt. L. werkt als ghostwriter voor beroemdheden en wil Delphine maar al te graag helpen haar writer’s block te overwinnen. L. is geobsedeerd door Delphine, maar ze weeft haar manipulatieve web zo slim dat Delphine al snel volledig gevangenzit in deze destructieve vriendschap. Of is het toch L. die de gevangene is?

Dit boek in de pers

Wie is hier eigenlijk de ghoostwriter? Delphine de Vigan heeft een ingenieuze, postmodernistische roman geschreven die duidelijk maakt dat de lezer elk ‘waargebeurd’ verhaal per definitie moet wantrouwen.  
NRC  

Fictie viert hoogtij in deze (excusez-le mot) literaire thriller waarin Delphine de Vigan zich uitleeft. Ze is de uitdaging aangegaan, heeft de handschoen opgenomen en speelt hier een gracieus spel met fictie en werkelijkheid.  
De Volkskrant  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over manipulatie
  • Franse fictie

Details:

Auteur(s)Delphine de Vigan
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Eef Gratama, Floor Borsboom
ISBN9789044536638
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's287
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1278 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten