Hier blijf ik-   eReader eBook

Sanneke van Hassel • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Hier blijf ik is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met een minimum aan woorden weet Sanneke van Hassel een rijke en dynamische wereld op te roepen. Haar verhalen vormen een grootstedelijk universum, bevolkt door kleurrijke figuren. Een vastgoedhandelaar, twee Portugese vrachtwagenchauffeurs, een pasgetrouwd stel, een bouwvakker die van vogels houdt, een schaap op een binnenplaats en een meisje dat wil schaatsen: dicht op elkaar leiden zij in de stad hun totaal verschillende levens.

Hier blijf ik is een bijzondere samenwerking tussen De Bezige Bij en de stadsexpositie De Kracht van Rotterdam. Voor FD Persoonlijk, het magazine van Het Financieele Dagblad liet Van Hassel zich een jaar lang inspireren door nieuwe stadsbeelden van jonge Rotterdamse fotografen.

Dit boek in de pers

Woord en beeld versterken elkaar in deze bundel snapshots over gewone en toch ongewone mensen. Een ode aan kleine levens in een grote stad.  
De Standaard  

Van Hassels talent voor het korte verhaal kenden we al van haar drie bundels. Hier zien we dikwijls een statisch beeld door haar verbeelding met leven bezield raken.  
De Volkskrant  

Van Hassel is scherpzinnig en geestig en schrijft in kraakheldere, eenvoudige taal.  
De Telegraaf  

Juist de losse verbinding tussen foto en verhaal werkt goed en toont de bijzondere verbeeldingskracht van de schrijfster. Een verrassende uitgave.  
Trouw  

Auteur Sanneke van Hassel liet zich inspireren door Rotterdamse stadsbeelden van jonge fotografen. Ieder verhaal begint met het bewuste beeld, waarna Van Hassel haar fantasie de vrije loopt laat, op een uitermate gestroomlijnde manier. Het levert een paar zeer sterke verhalen op.  
Opzij  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • korte verhalen over Rotterdam
  • boeken over grote steden

Details:

Auteur(s)Sanneke van Hassel
UitgeverijDe Bezige Bij Amsterdam
ISBN9789023489351
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's191
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte16033 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten