Hittegolf-   eReader eBook

Suzanne Vermeer • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Hittegolf is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maar Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in de regio wordt opgenomen. De knappe Amerikaanse hoofdrolspeler Robert Stevenson en zijn tegenspeelster, de Nederlandse Emma DeWitt, zijn het onderwerp van gesprek.
< De mooie zomer wordt echter wreed verstoord door de vondst van een lichaam aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Uit de autopsie blijkt dat het om een niet-natuurlijke dood gaat. Inspecteur Gabriela Carvalho krijgt de zaak toegewezen en het duurt niet lang voordat zij een aantal verdachten op het oog heeft. Maar alles komt op zijn kop te staan wanneer een van de verdachten meer blijkt af te weten van een andere, veel oudere zaak: de verdwijning van een meisje, zeven jaar geleden…

Dit boek in de pers

Wederom een lekker boek voor in de vakantiekoffer of voor een luie zomeravond in de tuin.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Vlot geschreven verhaal dat de lezer meeneemt naar de Algarve. Vanwege de plot blijft het boeien tot het einde. Aanrader!

Het boek bestaat eigenlijk uit twee delen. De lezer maakt eerst kennis met Anoek en Cesária, twee vriendinnen die nogal van elkaar verschillen. Anoek leidt een luxe leventje, terwijl Cesária een bijbaantje als werkster heeft om te sparen voor een studie die ze wil volgen. Wanneer Cesária na een avond stappen niet thuiskomt, wordt ze in eerste instantie niet gemist. Uiteindelijk wordt haar lichaam gevonden, en dan komt het verhaal in een stroomversnelling. Er blijken verschillende verdachten te zijn, maar regelmatig zet de schrijfster je op een verkeerd spoor. Ik kon het boek daarom nauwelijks wegleggen, en de ontknoping heb ik niet aan zien komen. Het boek bleef spannend tot het einde.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de filmwereld
  • vakanties gone wrong

Details:

Auteur(s)Suzanne Vermeer
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044974881
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's264
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1315 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten