Hoe mannen liefhebben-   eReader eBook

Corine Koole • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ik besloot op onderzoek uit te gaan. Als ik er nou eens achter zou komen hoe mannen denken over liefde, verliefdheid, zoenen, tederheid en sex, zou mij dat dan dichter bij de verzoening tussen mannen en vrouwen brengen? Als ik erin zou slagen mannen beter te begrijpen, zou liefde dan minder grillig worden? Wat vinden mannen eigenlijk belangrijk aan vrouwen, behalve het cliché dat sex genoemd wordt?

In haar nieuwe boek, waarin liefde en sex een hoofdrol spelen, gaat Corine Koole op zoek naar de verborgen opvattingen, motieven, verlangens van mannen. Openhartige interviews met bekende en minder bekende Nederlandse en Vlaamse mannen worden afgewisseld met aandoenlijke, geestige ervaringen van haarzelf. Zo weet Koole een prachtig en genuanceerd contrast te scheppen tussen de emoties van vrouwen en die van mannen inzake liefde en sex. Want al gaat dit boek over het raadsel man dat raadsel krijgt pas diepte door het af te zetten tegen de vrouwelijke tegenhanger.

Corine Koole behoort tot de beste interviewers van Nederland. Liefde, geluk en sex horen tot de themas waarin zij zich heeft gespecialiseerd. De laatste jaren publiceerde ze vooral in Linda. en Volkskrant Magazine, waar rubrieken als `Hij/zij en `Lust en liefde horen tot de best gelezen bijdragen. Koole publiceerde verschillende boeken, waaronder de bestsellers Ik wil jou en In bed of op de keukentafel, over hoe vrouwen sex beleven.

Uit de interviews voor dit boek:
`Ik gun iedere vrouw één dag de hormonen van een man Peter Blok, acteur
'De vijand van het verlangen is het alledaagse' - Alex Korzec, psychiater
'Ik houd van zijn vrolijke billlen. En als hij me kietelt word ik blij' -¬ Paul de Leeuw, amuseur
`Iedere avond als we naar bed gaan, denk ik: wat wordt het, ja of nee. - Jan van Veldhuizen, glazenwasser
`Vreemdgaan is alleen mogelijk wanneer je je kunt houden aan de tien gouden regels. Ronald Giphart, schrijver

Details:

Auteur(s)Corine Koole
UitgeverijBalans, Uitgeverij
ISBN9789460033612
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte660 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten