Hoe sterk is de eenzame schaatser-   eReader eBook

Erik Dijkstra • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

Hoe sterk is de eenzame schaatser is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eind 2014 doet Erik een bijzondere ontdekking tijdens de opnames van Bureau Sport, de mysterieuze schaatser Hans van Helden blijkt in het Thialf te zijn. Hans van Helden, de man die van de aardboden verdwenen leek te zijn, de schaatser met de fluwelen techniek, winnaar van Olympische medailles, bewonderd en gehaat om zijn eigenzinnige gedrag. Jarenlang leidde hij een teruggetrokken bestaan, diep in Frankrijk, en weigerde ieder contact met de media. Nu is hij terug in Nederland, en Erik gaat op zoek.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Biografie over de markante schaatser Hans van Helden, onze Branbantse Fries. Bijzonder verhaal.

Wie in de jaren 70 en 80 het schaatsen volgde, moet zich Hans van Helden nog kunnen herinneren, de markante Brabander die maar één droom had: het winnen van de Elfstedentocht. Een Brabander op Vikings! Wat een bizarre combinatie, want ten zuiden van de grote rivieren was het schaatsen helemaal niet zo populair. Maar goed: Van Helden ging ervoor. Maar omdat er een aantal zachte winters achter elkaar waren, ging Van Helden noodgedwongen langebaan schaatsen. Het liep uit op zeer enerverende wedstrijden. En op een gegeven moment is Van Helden helemaal van het toneel verdwenen. Kortom, zijn hele leven hangt van mysterie aan elkaar, en schrijver Erik Dijkstra licht in dot boek af en toe wat tipjes van de sluier op.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Erik Dijkstra
UitgeverijCarrera
ISBN9789048826759
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's164
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte578 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten