Hoe word je 100?-   eReader eBook

William Cortvriendt • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

Hoe word je 100? is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Hoe word je 100?' vertelt ons in duidelijke alledaagse taal de wetenschappelijke feiten over hoe we gezond en jong blijven en daardoor bijzonder lang kunnen leven. Het boek is door de internationale pers met lovende reacties ontvangen: Met een voorwoord van Kris Verburgh, auteur van De Voedselzandloper "Een fascinerend basiswerk over de medische feiten van het ouder worden.... De auteur schrijft in een duidelijke taal die iedereen zal begrijpen.... Het resultaat is een uiterst boeiende expositie over gezondheid met een schat aan bruikbare adviezen". Kirkus reviews "De auteur schittert op het gebied van medisch onderzoek... Het boek voorziet ons van brede en diepe inzichten... 'Hoe word je 100?' is voor hen die willen investeren in hun gezondheid om daardoor langer te leven". Foreword Reviews/Clarion Review William Cortvriendt (1956) is arts met een uitgebreide ervaring in onderzoek. Hij heeft onder meer functies vervuld als medisch directeur en vice president bij drie verschillende medische bedrijven en heeft gewerkt als consultant bij McKinsey & Company. Zijn boek 'Hoe word je 100?' is eerder uitgebracht in de VS met de titel 'Living a Century or More' en is aldaar een bestseller.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Gezonder en ouder worden, dat wil toch iedereen!

Het boek zou ook kunnen heten: hoe word je gezond oud. Het is nuchter geschreven en gebaseerd op wetenschappelijke feiten, waardoor het vooral in het begin soms wat ingewikkeld is. Maar niks wordt verteld vanuit een filosofie of een geloof, alles is wetenschappelijk onderzocht. Zelfs het gebruik van kruiden, het roken van wiet en natuurlijk het drinken van alcohol. De schrijver werd geïntrigeerd door de zogenoemde Blue Zones, gebieden waar mensen veel ouder worden dan gemiddeld, en wat is daar dan de oorzaak van? William Cortvriendt"s boek verscheen eerst in de VS en was daar een grote hit. Kris Verburgh, schrijver van de Voedselzandloper, schreef de inleiding.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)William Cortvriendt
UitgeverijLucht, Uitgeverij
ISBN9789491729324
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's268
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte4333 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieHoe word je 100?
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten