Honolulu King-   eReader eBook

Anne-Gine Goemans • eBook

€ 7,49

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.

Honolulu King is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Stoppen met lezen lukte niet. Wat een boek is dit zeg!' – Matthijs van Nieuwkerk Honolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend door zijn oorlogsverleden. Wanneer hij een geheim opbiecht in de loge van de vrijmetselarij, stelt hij zijn broeders voor een groot dilemma. Mogen vrijmetselaars met hun geheimhoudingsplicht een misdaad verzwijgen? Goemans toegankelijke schrijfstijl maakt Honolulu King tot een boek voor jong en oud. De prijswinnende Anne-Gine Goemans is bekend van haar romans Glijvlucht en Ziekzoekers. Met Ziekzoekers won zij de Anton Wachterprijs. Glijvlucht werd beloond met de Dioraphte Jongeren Literatuur Prijs.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Fonkelende roman met kleurrijke personages van een begenadigd verteller.  
ZIN  

Goemans heeft de gave om in alles verhalen te zien, en ze verstaat ook de kunst die geloofwaardig met elkaar te verknopen tot een rijk gschakeerd tapijt.  
Dagblad Van Het Noorden  

De hoofdpersoon van Anne-Gine Goemans' roman Honolulu King heeft ons hart veroverd.  
JAN  

Stoppen met lezen lukte niet. Wat een boek is dit zeg!  
MATTHIJS VAN NIEUWKERK  

Honolulu King is verplichte kost voor iedere Nederlander  
Opzij  

Honolulu King is een uitwaaierend verhaal dat de lezer meeneemt naar een periode in de Nederlandse geschiedenis waar bijna niemand meer iets van af weet. 340 boeiende pagina’s.  
Hebban  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Indringend verhaal, waarin personages mooi beschreven zijn, evenals de oorlogsdrama’s die voldoende diepgang hebben en met een vlotte pen zijn opgetekend.

Wat doe je als iemand een misdaad opbiecht, maar je hebt geheimhouding beloofd en kan niets met deze informatie doen? Dit is heel in het kort een van de thema’s van Honolulu King. De tachtigjarige Hardy vertelt bij de Vrijmetselaars wat hem en zijn familie is overkomen tijdens de oorlog in Nederlands-Indië. En ook over hoe hij als antwoord daarop het recht in eigen hand heeft genomen. Hiermee krijg je een kijkje in de drama’s die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië hebben afgespeeld. Wat oorlog met mensen doet is nog steeds nauwelijks te bevatten, en zet zich onwrikbaar in het gevoelsleven van mensen af lijkt het wel. Toch blijven deze verhalen mij altijd onmetelijk boeien. Zeker in dit boek, waarin de personages goed beschreven zijn, met voldoende diepgang. Het open einde houdt de belofte dat er wellicht ooit een vervolg komt op dit verhaal. En dan ben ik zeker van de partij!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de Vrijmetselarij
  • romans over geheimen

Details:

Auteur(s)Anne-Gine Goemans
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026331602
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's335
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1002 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten