Huidpijn-   eReader eBook

Saskia Noort • eBook eci.be lezers

€ 7,49

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 uur geleden.

Huidpijn is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedereen heeft een duistere kant. Ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde - en daarmee haar droom - dreigt te verliezen en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

'Huidpijn' is de gevoeligste thriller tot nu toe van Saskia Noort, auteur van de bestsellers 'Terug naar de kust', 'De eetclub', 'Nieuwe buren', 'De verbouwing', 'Koorts' en 'Debet'.

'Huidpijn' is de meest rauwe, pijnlijke en schurende thriller van Saskia Noort tot nu toe. Ze weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN'erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde. Saskia Noort ontving in 2015 de GNM Meesterprijs voor haar gehele oeuvre.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Noort strooit de lezer met subtiele plotwisselingen en zichtbaar genoegen zand in de ogen.  
NRC  

La Noort heeft zich met deze nieuwe thriller overtroffen. Het is persoonlijker, rauwer en dichter op de huid dan haar vorige bestsellers.  
ZIN  

Het lukt Saskia weer me tot vier uur wakker te houden.  
LINDA DE MOL  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een ijzersterke thriller met een vleugje psychologie.

Zelf noemt Saskia Noort het haar ‘persoonlijkste boek tot nu toe’. De eenzaamheid en angst om alleen over te blijven is voor velen van ons herkenbaar. Het leven van Anne lijkt in elkaar te storten en ze moet haar best doen om niet alles te verliezen. We krijgen in dit boek echt een persoonlijk kijkje in de gevoelens en angsten, die ervoor zorgen dat het boek je nog meer meeneemt. Een ijzersterke thriller met een vleugje psychologie.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over tegenslag
  • misdaadjournalistiek

Details:

Auteur(s)Saskia Noort
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026331404
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's229
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte882 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten