Huil maar, ik wens je uitstel toe-   eReader eBook

Joubert Pignon • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Huil maar, ik wens je uitstel toe is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Joubert Pignon schrijft korte verhalen. Soms van een paar regels, vaak langer. Zijn verhalen zijn gedurfd en geestig, origineel en nietsontziend. Dit boek is zo samengesteld dat de verhalen elkaar versterken: op die manier ontstaat langzaam een beeld van de hoofdpersoon en de wereld waarin hij leeft. Een wereld waarin werkelijkheid en fantasie dezelfde kant van dezelfde medaille zijn.

Dit boek in de pers

Hier en daar doen Pignons verhalen denken aan het werk van Herman Brusselmans, of aan dat van A.H.J. Dautzenberg. (...) Zijn boeken zijn óók een soort romans, bestaand uit zeer korte verhalen. Verhalen die bij elkaar worden gehouden door de tragikomische ik-persoon.  
HP/De Tijd  

[De nauwelijks naar een hoogtepunt voerende opbouw in de verhaaltjes] voelt als een goed argument om Huil maar, ik wens je uitstel toe niet alleen als een verzameling losse stukjes te zien, maar als roman-in-verhalen, als uitsneden van één leven (dat immers, volgens goed postmodern inzicht, van zichzelf geen narratief kent: de ordening breng je zelf aan).  
NRC  

Het geheim van Pignon zijn zijn openingsregels, herleest u ze maar. Zijn korte verhalen worden door die regels namelijk zeer lang.  
VPRO Gids  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • absurdistische boeken
  • korte verhalen

Details:

Auteur(s)Joubert Pignon
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025445348
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's111
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1858 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten