Hylas en het oog van de valk-   eReader eBook

Michelle Paver • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hylas wist niet wat hij zag. Tijdens de winter had hij veel gruwelijke dingen meegemaakt, maar dit was met niets te vergelijken. De Zee had alles vernietigd: hutten, boten, bomen, dieren, mensen. Het was akelig stil op het strand. Waar hij ook keek lagen rottende hopen aangespoelde resten. Een vuilgrijze golf likte aan zijn laarzen, en hij ademde de verstikkende stank van de dood in. Het was bijna onmogelijk dat Pirra en Heibel het hadden overleefd.

Het is 3500 jaar geleden in een land aan de Middellandse Zee. Hylas is ontsnapt aan de duistere mijnen van Thalakrea en is aangekomen op het strand van Keftioe, dat door de Grote Golf is verwoest. Zijn zusje heeft hij nog steeds niet gevonden en sinds hij Pirra en de leeuwenwelp Heibel op een schip naar Keftioe heeft gezet, willen ze niets meer met hem te maken hebben. Maar Hylas is vastberaden om hen te vinden. Intussen groeit de dreiging van de zwarte krijgers, de Kraaien. Meer dan ooit wordt de moed van Hylas op de proef gesteld.

Hylas en het oog van de valk is het derde boek in een adembenemende avonturenserie van Michelle Paver,
die zich afspeelt in het Bronzen Tijdperk: een tijd van stamhoofden, strijdwagens en oude magie.

VAN DE AUTEUR VAN Torak en Wolf

Details:

Auteur(s)Michelle Paver
UitgeverijMoon
Vertaler(s)Carla Hazewindus
ISBN9789044345155
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1003 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHylas
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten