Ica-   eReader eBook

Eva Posthuma de Boer • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Ica is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de roman 'Ica' speelt schrijfster Eva Posthuma de Boer een spannend spel met feit en fictie. Wanneer Nadine Sprenger als debutante het Boekenbal bezoekt, maakt ze kennis met de door haar zo bewonderde Ica Metz. Tussen haar en de kleine, grote schrijfster bestaat onmiddellijk een vanzelfsprekende, maar onverklaarbare vertrouwdheid. Getroffen door de gretigheid waarmee Ica in het leven staat, maar ook door haar werk, dat leest alsof ze elk woord speciaal voor haar geschreven heeft, komt ze tot het besef dat ze geen fascinerender personage voor haar nieuwe roman zou kunnen verzinnen dan Ica Metz. Eva Posthuma de Boer is schrijfster, theaterproducent en columniste voor 'Het Parool'. Eerder verschenen haar romans 'Eindeloze dagen', 'Lichthart' en 'De Comedy Club', waarvoor ze lovende kritieken kreeg.

Dit boek in de pers

Voor de gemiddelde Palmen-watcher staan er genoeg verwijzingen in Ica. De roman heeft een zekere het-zou-toch-niet-sensatie.  
NRC  

Je kon erop wachten tot iemand de methode-Palmen op Palmen zelf zou toepassen - en dat is precies wat Eva Posthuma de Boer heeft gedaan in haar vierde roman Ica.  
NRC Next  

Een geslaagde, zorgvuldig gecomponeerde roman vol spanning.  
De Telegraaf  

Eva Posthuma de Boer maakt briljant gebruik van de mogelijkheden die fictie haar biedt.  
De Gelderlander  

In haar roman speelt Posthuma de Boer net zoals Palmen dat pleegt te doen een boeiend spel van waarheid en fictie. Een spel dat gelukkig ook heel amusant is voor mensen die Palmen haten of niet lezen.  
HARPER’S BAZAAR  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over fandom
  • romans over schrijverschap

Details:

Auteur(s)Eva Posthuma de Boer
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026330919
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte606 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten