Iedereen kan schilderen-   eReader eBook

Emma Curvers • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Iedereen kan schilderen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 'Iedereen kan schilderen' probeert de twintigjarige Iris Kostons vrede te vinden met een gezinsleven waarin haar vader alle aandacht opeist. Hans Kostons, eigenaar van een succesvol Zuid-Limburgs bedrijf in zelfsluitende ladesystemen, lijdt aan depressies, psychoses, koopziekte, hypochondrie, vernielzucht en suïcidale neigingen. De overige gezinsleden lijden aan Hans. Ze gaan veelvuldig in therapie, afzonderlijk en samen, tot iedereen aan zijn eigen geestelijke gezondheid begint te twijfelen. Met de moed der wanhoop blijven vrouw des huizes Elsbeth en dochters Mia en Iris geloven in de beloofde verbetering. Maar na de zoveelste vernedering is de maat vol.

Dit boek in de pers

Een debutant die je doet nadenken over het niet-geloven in de vrije wil en de hopeloosheid die er het gevolg van is, mag er zeker zijn.  
NRC Next  

Nuchtere en grappige schrijfstijl.  
Medisch Contact  

Emma Curvers schreef een sterk debuut waarin ze aan de hand van een aantal feestdagen een schrijnend én grappig beeld schetst van een gezin in crisis. Overtuigend leidt ze de lezer naar een begrijpelijk, maar wrang einde.  
Opzij  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over vaders en dochters
  • verhalen over gekte en waanzin

Details:

Auteur(s)Emma Curvers
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025444037
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's184
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1937 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten