Iene Miene Mutte-   eReader eBook

M.J. Arlidge • eBook eci.be lezers

€ 5,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Iene Miene Mutte is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Het verhaal van haar ontvoering was donkerder dan de meest verschrikkelijke nachtmerrie. Maar alles wat ze zei was waar. Elk gruwelijk detail. Een aantal dagen later wordt een tweede in shock verkerend slachtoffer gevonden en ontstaat er een patroon. In tweetallen worden mensen ontvoerd, vastgehouden en uitgehongerd. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden.

Inspecteur Helen Grace en haar team weten dat ze jacht maken op een ingenieuze psychopaat die zijn slachtoffers gebroken en vol schuldgevoel achterlaat. Niet alleen dienen ze als zijn visitekaartje, ze zijn ook de moordenaars. De slachtoffers lijken lukraak gekozen, de plaats van het misdrijf zorgvuldig uitgekiend. Iets moet alle slachtoffers met elkaar verbinden…

De pers over Iene miene mutte

'M.J. Arlidge voert de lezer met vaardige hand en gevoel voor psychologie door de stevige plot naar een ontknoping die tegelijk een inkijkje geeft in het inktzwarte verleden van de intrigerende Helen Grace.' Vrij Nederland

'Een knaller van een thriller.' 4.5* Moredelight.com

'Wat een boek, een boek dat tijdens het lezen je hartslag doet versnellen en zelfs na het lezen loop je nog over van adrenaline.' Thrillerlovers

Dit boek in de pers

M.J. Arlidge voert de lezer met vaardige hand en gevoel voor psychologie door de stevige plot naar een ontknoping die tegelijk een inkijkje geeft in het inktzwarte verleden van de intrigerende Helen Grace.  
Vrij Nederland  

Wat een boek, een boek dat tijdens het lezen je hartslag doet versnellen en zelfs na het lezen loop je nog over van adrenaline.  
THRILLERLOVERS  


Reviews & recensies

Een achtbaan van spanning in dit bloedstollende debuut!

Wat een gruwelijke thriller. Niet omdat het bloed van de pagina’s spat, maar door de verschrikkelijke nachtmerrie waar een seriemoordenaar zijn slachtoffers aan onderwerpt: in tweetallen sluit hij ze zonder eten en drinken op in een ruimte waar ze niet uit kunnen ontsnappen, met een pistool met één kogel. Wie heeft de sterkste overlevingsdrang en hoe ver ga je om je eigen leven te redden? Dat M.J. Arlidge scenarioschrijver voor Britse crimeseries is, is duidelijk te merken door de snelle en zeer beeldende schrijfstijl.  De stoere en vastberaden rechercheur Helen Grace wordt belast met het onderzoek. Wanneer er steeds nieuwe slachtoffers ontvoerd worden, begint een race tegen de klok. Worden de slachtoffers willekeurig gekozen? Of is er toch een verband? Wie zit er achter de ontvoeringen? Door de korte hoofdstukken en de wisseling van verteller zit er een enorme vaart in het boek. Voor je het weet zit je in een bloedstollende ontknoping. Gelukkig gaan we meer van Heleen Grace horen, want er komt een deel twee!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moord
  • psychopatische thrillers

Details:

Auteur(s)M.J. Arlidge
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Herman van der Ploeg
ISBN9789402302301
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's340
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1284 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHelen Grace
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten