Ik ben integer, jij bent integer-   eReader eBook

Jaap Wolde Ten, Rob de Lange • eBook

€ 19,99

Direct downloaden

Ik ben integer, jij bent integer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een unieke combinatie van theorie, best practices en persoonlijke levenslessen De integriteit van organisaties en hun leiders is een cruciaal thema, dat vrijwel dagelijks de pers haalt. De schade van een gedeukt imago varieert van een koersval op de beurs of een consumentenboycot tot een voor altijd besmette persoonlijke reputatie. Financieele Dagblad-journalist Rob de Lange ging voor dit boek de samenwerking aan met integriteitsexpert Jaap ten Wolde, en kwam gaandeweg dichter op de praktijk te staan dan hij kon vermoeden toen Ten Woldes reputatie zelf ter discussie kwam. Dit boek is een eerlijke en boeiende discussie, tussen de auteurs onderling en in gesprek met vijftien `captains of industry. Een discussie die voortdurend aantoont hoe dun de scheidslijnen soms zijn, hoe persoonlijk integriteit is en hoezeer de meningen over dit thema kunnen verschillen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het hoe en wat van zakelijke en persoonlijke integriteit

De afbeelding op de voorkant van dit boek had mij meteen al te pakken. Het is een foto die meteen het beeld oproept van louche zakenmannen zoals men die nu ziet. Open en eerlijk bespreken de auteurs integriteit, zowel met elkaar als met enkele grote ondernemersnamen als Antony Burgmans en Jeroen van der Veer. Het is een diepzinnige discussie over de aard van integriteit, waar het voor staat en hoe het wordt uitgevoerd. Elke grote ondernemer denkt er wel een beetje anders over, en draagt bij aan de interne discussie van de auteurs. Vervolgens worden de valkuilen, maar ook het juiste gedrag uitgebreid besproken, waardoor het boek ook een educatief karakter krijgt. Dit veelomvattende boek is nuttig voor elke marketeer die zich met branding bezighoud of een publieke functie heeft.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over integriteit
  • handige managementboeken

Details:

Auteur(s)Jaap Wolde Ten, Rob de Lange
UitgeverijBusiness Contact
ISBN9789047007548
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's250
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte673 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten