Ik heet Julius-   eReader eBook

Martijn Simons • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Ik heet Julius is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als zijn vader op de golfbaan in elkaar zakt, komt Skip halsoverkop terug van Curaçao naar Nederland om de zorg voor deze woordeloze, verlamde man op zich te nemen. Logerend in het ouderlijk huis is er voor Skip geen ontkomen aan vroeger, aan de tijd dat er een meisje in huis kwam dat alles op zijn kop zette, het meisje dat hem zijn bijnaam gaf. Waar is ze nu? En wat heeft zich vlak voor haar verdwijning precies afgespeeld op de Veronesestraat?

Met zijn zelfverzekerde proza loodst Martijn Simons je zijn romanwereld binnen – een wereld waaruit het moeilijk ontsnappen is.

Dit boek in de pers

Martijn Simons zet vermolmd huwelijk subtiel eer. Niet vertellen is beter dan wel vertellen. De impliciete lading in de tweede roman van Martijn Simons, Ik heet Julius, krijgt zo gewicht.  
De Volkskrant  

Er valt absoluut kritiek op deze roman te leveren. [...] Maar daar staat tegenover dat het, net als in Zomerslaap, iets hypnotiserends heeft om naar iemand te luisteren voor wie er geen ‘hier-en-nu’ lijkt te bestaan. Ik heb me er geen ogenblik mee verveeld.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het heden en verleden
  • lichte dromerigheid

Details:

Auteur(s)Martijn Simons
UitgeverijDe Bezige Bij
ISBN9789023490678
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1183 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten