Ik mis je-   eReader eBook

Harlan Coben • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kat Mahon werkt bij de NYPD. Net als haar opa, die zelfmoord pleegde met zijn dienstwapen. Net als haar vader, die tijdens het uitoefenen van zijn beroep werd gedood, op zijn drieënvijftigste. Daarom heeft ze alleen een relatie met haar werk. En daarom ­probeert ze nu internetdating.

Op Match.com klikt ze in hoog tempo foto’s aan. Tot ze een bekend gezicht ziet, haar grote liefde Jeff Price. Ze stuurt een kort berichtje, maar zijn antwoord is niet wat ze ervan verwachtte. Speelt hij een spel? Is het echt Jeff? En waar was hij de afgelopen twintig jaar?

DE PERS OVER Harlan Coben:

'Cobens thrillers staan op eenzame hoogte.' Algemeen Dagblad

'Coben gaat ten koste van je nachtrust.'Vrij Nederland

'Coben is als een ritje in een achtbaan: superieur vermaak. Onderweg uitstappen is zo goed als onmogelijk.'de Volkskrant

'Zes jaar is een ingenieus geconstrueerd verhaal, een snelkookpan vol explosieve emoties, waarin vertwijfeling en woede om voorrang vechten en de grens tussen waan en realiteit steeds meer vervaagt.' Crimezone.nl

Dit boek in de pers

Zeer meeslepend. […] Een verbluffend elegant einde.  
Vrij Nederland  


Reviews & recensies

Harlan Coben stelt je nooit teleur

Als je alle belangrijke Amerikaanse thrillerprijzen in je trofeeënkast hebt staan, is het overduidelijk dat je auteur bent van rasechte bestsellers. Harlan Coben is daar een notoir voorbeeld van. Ik mis je is opnieuw een standalone; dus geen thriller met zijn alom geprezen en persoonlijke held Myron Bolitar. Ik mis je gaat mierzoet van start. Je vraagt je meteen af of je in een stuiverroman bent beland. Slaat Harlan Coben voor één keer dan toch de bal volledig mis? Niets is minder waar, hij zet je gewoonweg vanaf het eerste hoofdstuk op het verkeerde been! Zijn gerodeerde vertelmachine draait onophoudelijk op volle toeren. Plots breekt de ervaren meester los en ontspint zich een verhaal waarin elk raadsel wordt uitgeklaard, ook wel eens dansend op het slappe koord van de geloofwaardigheid. De apotheose is er eentje om U tegen te zeggen en kan alleen door een virtuoos gecomponeerd worden. Wegleggen is geen optie, verder lezen is een must. Je leest met ultrasonische snelheid door dit boek heen Met Ik mis je levert deze schrijver opnieuw een sluitend bewijs dat er ook nog een spannend leven bestaat naast de belevenissen van Myron Bolitar als hoofdpersonage. Harlan Coben stelt je nooit teleur.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over internetdating
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Harlan Coben
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Martin Jansen in de Wal
ISBN9789460239809
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's407
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1319 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten