Ik wist het-   eReader eBook

Chantal van Gastel • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Ik wist het is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mia is niet het type dat de gebaande paden bewandelt. Puur op intuïtie zegt ze haar baan op en opent haar eigen bloemenwinkel. Mia zet alles op alles om er een succes van te maken. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze had verwacht. Ze ontmoet Feo, de man van wie ze altijd heeft gedroomd.
En alsof dat nog niet verwarrend genoeg is, vinden plots allerlei mysterieuze boodschappen hun weg naar haar. Als een magneet trekt Mia bijzondere verhalen aan. Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die De Haai wordt genoemd. Durft Mia haar gevoel te blijven volgen? Hoezeer mag ze betrokken
raken bij de levens van anderen? En hoe kan ze ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt?


Reviews & recensies

Een betoverend verhaal over liefde, vriendschap en geloven in jezelf

Een langverwachte, nieuwe chicklit lezen is op zich al een feestje natuurlijk. Maar in het geval van Ik wist het - de zesde roman van Chantal van Gastel - is het dubbel zo leuk: maar liefst 480 heerlijke pagina’s dik is-ie! En wat een lekker verhaal is dit. Chantal van Gastel schrijft heel verfrissend en stopt altijd een inspirerende boodschap in haar verhalen. En dat is precies waarom zij mijn favoriete chicklit-auteur is. Het maakt haar boeken nét even anders. Ook deze roman heeft weer een aantal verrassende wendingen voor je in petto. Zelf zegt Chantal over Ik wist het: “Ik speelde al heel lang met het idee om een vleugje betovering in een boek te brengen. Een klein beetje magie. Maar ik wilde dit doen op en manier die heel mooi zou passen bij mijn eigen schrijfstijl. Het moest het net wat extra geven en de lezer – en natuurlijk mezelf tijdens het schrijfproces – op een aangename manier verrassen.” En dat is helemaal gelukt wat mij betreft. Vanaf de allereerste zin zit je middenin het boeiende verhaal en beleef je alles écht mee. Eigenlijk wil je dan nog maar één ding: het boek in één keer uitlezen. Een magische roman dus met heel veel verschillende verhaallijnen waarin alles perfect in elkaar past. Geniet van Mia en haar prachtige bloemenwinkel met bijzondere klanten. Van Feo én Axel. Van Mia’s innemende werkneemster Viola en van Charlie, de kat waar Mia héle gesprekken mee voert. Hoe gaat Mia om met haar gave die haar opeens in lastige situaties brengt? En durft ze haar gevoel te volgen om de levens van de mensen om zich heen te beïnvloeden? Eén ding is zeker: er staat Mia veel te wachten!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over de liefde
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Chantal van Gastel
UitgeverijThe House Of Books
ISBN9789044344875
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's460
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3885 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten