Import-   eReader eBook

Pieter Aspe • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

Import is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door twee Russische criminelen. Toeval? Of iets veel ergers? Van In onderzoekt de bizarre moorden, maar staat voor een raadsel. Hij krijgt ongevraagd de hulp van Hakim, een Syrische vluchteling die voor de Europese veiligheidsdienst werkt. Samen vormen ze een verbazend sterk team, tot blijkt dat terroristen van plan zijn een bomaanslag te plegen. Achterdocht en paranoia verblinden het rechercheteam en dreigen het onderzoek te verscheuren. Wie kan Van In nog vertrouwen? Wie zijn de vijanden die het land op zijn grondvesten doen wankelen? De ultieme nachtmerrie van iedere veiligheidsdienst. Pieter Aspe bedient zich in 'Import', net zoals in zijn vorige boek 'Het oor van Malchus', van het 'wat als'-principe: wat als er tussen de massa's vluchtelingen die in ons land aankomen een mol zit, met alleen maar slechte bedoelingen? In die zin kan 'Import' gelezen worden als het spiegelboek van 'Het oor van Malchus'. Met elk boek breidt Pieter Aspe zijn oeuvre uit met alleen maar sterker en treffender werk.

Dit boek in de pers

De beste thrillers die de jongste jaren in Vlaanderen verschenen zijn.  
Humo  

Aspe blijft met voorsprong Vlaanderens populairste schrijver.  
Het Nieuwsblad  

Aspe verovert Europa.  
HET LAATSTE NIEUWS  


Reviews & recensies

Marike

onze specialist ebooks

Een Aspe van hoog niveau!

Toen Aspe zijn 38-ste Van In schreef, kon hij nooit vermoed dat dit boek, dat zich deels afspeelt in Molenbeek, zo brandend actueel zou worden. Het verscheen een maand na de aanslagen in Brussel en gaat dieper in op de gedachte uit Aspes vorige thriller 'Het oor van Malchus': wat als er zich tussen de massa vluchtelingen die ons land binnenkomen, een mol bevindt die terreur wil zaaien? Niet eens zo'n gekke gedachte, zo blijkt jammer genoeg. 'Import' is alweer een Aspe van hoog niveau: er zit een onwaarschijnlijke vaart in zijn verhaal, de dialogen zijn naturel en geloofwaardig en de auteur weet nog steeds verrassend bloedstollend uit de hoek te komen in een roman waar het terreurniveau stijgt met iedere bladzijde die je omslaat. Een van zijn betere!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Pieter Aspe
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460414947
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte703 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePieter Van In
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten