In Bloed Geschreven-   eReader eBook

James Rollins, Rebecca Cantrell • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

In Bloed Geschreven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

James Rollins De Orde van de Sanguinisten 1 - In bloed geschreven
Een explosieve onthulling van een geheime geschiedenis
Een verwoestende aardbeving in Masada, Israël, brengt een onbekende graftombe aan het licht. In de tombe wordt het gekruisigde en gemummificeerde lichaam van een jong meisje aangetroffen. Drie deskundigen gaan op pad om de ontdekking te onderzoeken: forensisch expert Jordan Stone, archeologe Erin Granger en Rhun Korza, een Vaticaanse priester.
Maar na een brute aanval op het tempelcomplex moeten de drie rennen voor hun leven en datgene vinden wat ooit werd bewaard in de sarcofaag van de tombe: een boek. Een handgeschreven testament van Christus zelf, dat volgens onofficiële bronnen het geheim van zijn goddelijkheid prijsgeeft.
Langs eeuwenoude ruïnes en prachtige kerken gaat het trio op zoek naar een geheime geschiedenis van meer dan duizend jaar. Maar wees gewaarschuwd: sommige boeken zouden nooit gevonden mogen worden...
In deze nieuwe samenwerking van bestsellerauteur James Rollins en Rebecca Cantrell wordt Rollins talent voor messcherpe wetenschap en historische mysteries gecombineerd met Cantrells talent voor angstaanjagende thrillers. Dit alles samengebald in een episch verhaal over een eeuwenoude orde en de jacht op een mysterieus boek, beter bekend als het bloedevangelie.

Details:

Auteur(s)James Rollins, Rebecca Cantrell
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024590353
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1773 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieDe orde van de Sanguines
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten