In de Schaduw van de Raaf 2 - De Torenheer-   eReader eBook

Anthony Ryan • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

In de Schaduw van de Raaf 2 - De Torenheer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de Schaduw van de Raaf 2 - De Torenheer

'Ik had de lessen geleerd van de zweep en de knuppel, en mijn eigen bloed geproefd als het vrijelijk stroomde. Ik had geleerd slaaf te zijn. Zo noemden ze me en dat was ik. Vergeet de onzin die u er later misschien over hebt gehoord of gelezen. Ik ben nooit, op geen enkel moment, een held geweest.'

Hij heeft vele namen. Zwaard van het Rijk, de Jonge Havik, het Zwarte Lemmet. Voor de raadselachtige stammen van het Grote Noordwoud was hij Beral Shak Ur, de Schaduw van de Raaf. Zijn echte naam is Vaelin Al Sorna. Hij is de grootste krijger van zijn tijd.
Nu, moe na de verpletterende nederlaag van zijn koning, Janus, en door zijn opvolger benoemd tot Torenheer van de Noordlanden, keert Vaelin huiswaarts. In het koude landschap zoekt hij loutering en vergetelheid, ver weg van de troebelen die het ooit glorieuze Rijk beheersen. Maar voor hen die ooit zijn aangeraakt door het Lied van het Bloed is een rustig bestaan niet weggelegd. Algauw komt Vaelin erachter dat hij het doelwit is van diegenen die weten waartoe hij in staat is. Hij zal wederom zijn zwaard moeten trekken.

Anthony Ryan (1970) schreef met zijn debuut, In de Schaduw van de Raaf, een onverbiddelijke internetbestseller die in tien Europese landen verschijnt.

'Anthony Ryan is een meesterverteller.' Mark Lawrence

'Ryan treft alle snaren van de epische fantasy-roman, eeuwenoude magie, een duistere omgeving, meedogenloze intriges en verdeelde loyaliteit.' Publishers Weekly

Details:

Auteur(s)Anthony Ryan
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Peter van Dijk
ISBN9789024565764
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's752
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2307 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieIn de Schaduw van de Raaf
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten