In de val-   eReader eBook

Karen Rose • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

In de val is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'In de val' is wederom een topthriller van bestsellerauteur Karen Rose. Eerder schreef zij onder andere 'Sterf voor mij, De mond gesnoerd'en 'Niemand zeggen'. Speciaal agent Steven Thatcher heeft gezworen de seriemoordenaar die actief is in het kleine stadje waar hij woont, in te rekenen. Het onderzoek vergt al zijn tijd, maar zijn familie heeft hem ook nodig. Hij is onlangs weduwnaar geworden en hij maakt zich grote zorgen over zijn zoon Brad, op wie hij de grip verliest. Het lichtpuntje in zijn leven is Jenna, een docent van zijn zoon. Zij is mooi en bedachtzaam, en heel langzaam ontwikkelt zich een liefdesaffaire tussen de twee. Precies op het moment dat hun prille relatie lijkt te kunnen gaan werken, zet de seriemoordenaar zijn val. In de hoop Jenna daarin te kunnen laten lopen... Karen Rose schrijft de perfecte mix van thriller en romantiek en wordt de koningin van de 'Romantic Suspense' genoemd.

Reviews & recensies

Marike

onze specialist ebooks

Heel goed opgebouwd verhaal dat je af en toe naar de keel grijpt, zo spannend.

Het boek zit erg goed in elkaar. Je hebt drie verhaallijnen. Het huidige leven van Mary Grace en haar zoon Tom is er een. De zoektocht van de gewelddadige Rob naar zijn verdwenen vrouw is een André verhaallijn. Het onderzoek van de agenten Toni en Steven naar de verdwenen echtgenote is de derde. Hoe verder je komt in het boek, hoe dichter de verhaallijnen naar elkaar toekomen. Dit wordt afgewisseld met terugblikken naar het gewelddadige huwelijk van negen jaar geleden. Heel, heel erg spannend, vooral de beschrijvingen van de zoektocht van ex-echtgenoot Rob.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de liefde
  • gruwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Karen Rose
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Hans Verbeek
ISBN9789026139673
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's436
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1616 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten