In haar naam-   eReader eBook

Lisa Gardner • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

In haar naam is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Charlene Grant is ervan overtuigd dat ze vermoord gaat worden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn gedood, allebei op dezelfde datum, op hetzelfde tijdstip, de een een jaar na de ander. Charlie is als enige over en de moorddatum komt steeds dichterbij. Maar ze heeft besloten om zich niet zomaar over te geven en vraagt Bostons beste moordrechercheur D.D. Warren een onderzoek in te stellen. Zodra D.D. de zaak beter bestudeert begint ze te twijfelen aan Charlies verhaal. Een aantal zaken klopt niet, en haar intuïtie zegt haar dat het geheim dat Charlie met zich meedraagt wel eens het grootste gevaar zou kunnen zijn.

Dit boek in de pers

Gardner laat de meeslepende spanning tot grote hoogten stijgen. Haar plot is even ingenieus als hoopgevend.  
Publishers Weekly  

Een soepel geschreven en intrigerend verhaal. Een echte pageturner.  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

Pageturner!  
Cosmopolitan  

Lisa Gardner is een absolute ontdekking. Geniaal.  
CRIMEZONE.NL  

Magistrale thriller. Van Lisa Gardner - favoriete thrillerauteur van Karin Slaughter - stonden in 2012 maar liefst drie titels op de New York Times-bestsellerlijst.  
Nouveau  

In haar naam heeft precies wat je mag verwachten van een goede Amerikaanse thriller: een professionele plot met verrassende wendingen. Bovenal is In haar naam een echte pageturner met een ruime hoeveelheid actie en spanning zonder dat dit ten koste gaat van de psychologische diepgang.  
BOEK  


Reviews & recensies

IJzersterke vrouwen in een ijzersterk verhaal. Bloedstollend!

Wat een verhaal! Ik ben eigenlijk nog steeds een beetje van mijn à propos door dit wervelende boek! Charlene Grant verloor elk jaar, op dezelfde datum, een van haar vriendinnen aan een gruwelijke moordenaar. Nu is zij als enige over en dit jaar is het haar beurt. Maar dit laat zij natuurlijk niet zomaar gebeuren! Ze vraagt hulp aan de stoere rechercheur D.D. Warren. Het is briljant hoe Gardner het boek heeft opgedeeld. Elk hoofdstuk heeft een andere verteller, waardoor je de gruwelijke gebeurtenissen door meerdere ogen te zien krijgt. Toen uiteindelijk alles samen kwam, viel mijn mond bijna open! Ik ben onderhand veel thrillers gewend, maar toch bleef dit mijn aandacht pakken. Een bloedstollende pageturner met literaire kwaliteit!

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over geheimen
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Lisa Gardner
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Els Franci
ISBN9789023483786
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's372
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1113 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieD.D. Warren
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten