In het duister-   eReader eBook

Cody McFayden • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Geheimen. Ze zijn verweven met alles wat we doen, met alles wat we zijn. Het geloof noemt ze zonden, en zegt dat het onze zonden zijn die voorkomen dat we naar de hemel gaan. Ze kunnen zowel groot als klein zijn. We kunnen ons eraan vastklampen alsof ze van puur goud zijn. Iedereen heeft ze.

Een leugen, een minnares lang geleden, een stil en duister verlangen... Iedereen heeft wel een geheim dat hij aan niemand durft te vertellen. Niemand weet dat beter dan FBI-agente Smoky Barrett. Maar wat probeerde de jonge vrouw te verbergen die hoog in de lucht in een verkeersvliegtuig werd vermoord? En wat is de betekenis van het kruis dat in haar lichaam werd achtergelaten? Smoky en haar team openen de jacht op een seriemoordenaar die de diepste geheimen van zijn slachtoffers gebruikt om hen te vermoorden.

Details:

Auteur(s)Cody McFayden
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044963823
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's343
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2177 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSmoky Barrett
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten