In het maanlicht-   eReader eBook

Nicci Gerrard • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

In het maanlicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een ochtend brengt Gaby haar zoon naar de universiteit waar hij gaat studeren. Ze besluit niet direct terug te keren naar haar man en huis in Londen, maar springt op de trein de andere kant op. Deze voert haar naar een afgelegen dorp waar ze op zoek gaat naar Nancy, van jongs af aan haar beste vriendin.

Bijna twintig jaar geleden verdween Nancy ineens uit Gaby’s leven – zonder ooit aan te geven wat de oorzaak van de breuk was. En nu wil Gaby eindelijk weten waarom. Want wat is de waarheid, welke geheim houdt Nancy verborgen?


Reviews & recensies

Gevoelige roman over de verwoestende kracht van vriendschap en liefde.

Wanneer Gaby haar zoon afzet aan de universiteit, neemt ze een ietwat impulsieve beslissing. In plaats van weer naar huis te rijden, zoekt ze haar vriendin van vroeger op. 20 jaar geleden verdween Nancy zonder reden uit haar leven. Vandaag wil Gaby eindelijk weten waarom. Dat Nicci Gerard verhalen kan schrijven, bewijst ze als de ene helft van het succesvolle duo Nicci French. Maar ook wanneer Nicci alleen achter haar schrijftafel kruipt, levert dat steevast knappe psychologische romans op. Ik heb echt genoten van deze gevoelige, emotionele roman over de verwoestende kracht van vriendschap en liefde. Nicci Gerard zet levensechte personages neer met herkenbare problemen voor heel wat moeders met grote kinderen: die gaan hun eigen weg, worstelen met groot worden. En als moeder sta je toe te kijken aan de zijlijn, terwijl je ook je eigen demonen hebt waar je komaf mee wil maken. Lézen, deze knappe roman!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over vriendinnen
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Nicci Gerrard
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Sabine Mutsaers
ISBN9789460926549
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's383
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte448 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten