In naam van de vader-   eReader eBook

Toni Coppers • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 uur geleden.

In naam van de vader is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een zaterdagnacht, begin juni. Luc Michiels, een werkloze havenarbeider, wordt in ware maffiastijl geëxecuteerd. Op hetzelfde ogenblik verlaat Isaura de Mey, de negentienjarige dochter van een rijke vastgoedmagnaat, een exclusief polo-event in Brasschaat. Ze neemt een overdosis en pleegt zelfmoord. Al vrij snel komen commissaris Liese Meerhout en haar team erachter dat Michiels een informant was voor de collega's van de drugssectie. Werd Michiels verraden? Zit er een mol bij de politie? Seppe, het twaalfjarige zoontje van Michiels, is op de nacht van de moord teruggevonden op straat en spreekt sindsdien niet meer. Wat heeft de jongen gezien? Liese bijt zich vast in de zaak en onderzoekt ook de zelfmoord van Isaura de Mey, tot ergernis van haar bazen. Ze treft een compleet ontwricht gezin aan dat in hun dure villa blijkbaar meer dan één geheim koestert. Dan duiken er vreemde mannen op in de buurt van Seppe. Liese en haar team doen er alles aan om de dreiging weg te nemen, maar niet veel later is de kleine Seppe verdwenen...
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Reviews & recensies

Toni Coppers weet als geen ander hoe je een knappe plot in elkaar weeft.

Er is iets verslavends aan de Liese Meerhout-reeks van Toni Coppers. Als je er één uit hebt, wil je ze meteen allemaal lezen. Is het omdat Liese zo'n innemende flik is? Omdat je wil weten hoe het haar vergaat in het leven? Of omdat de thrillers van Coppers zo straf in elkaar zitten? Feit is dat ik steeds blij ben als de nieuwe Liese Meerhout er is - ik lees 'm steevast op enkele avonden uit. Deze 'In Naam Van De Vader' begint met twee lijken: dat van de 19-jarige Isaura de Mey die zelfmoord pleegde, en dat van Luc Michiels, waarschijnlijk vermoord tijdens een afrekening. Het tempo zit er meteen goed in, zeker wanneer de twee zaken met elkaar verband houden. Liese Meerhout doet wat ze altijd doet: zich vastbijten in een op het eerste gezicht onmogelijke moordzaak en blijven graven tot ze een aanknopingspunt vindt, ook al heeft de rest van haar team de moed allang opgegeven. Coppers weet als geen ander hoe hij een knappe plot in elkaar moet steken zonder slordigheden en ongeloofwaardigheden. Hij schrijft vlot en verhalend, spannend en meeslepend. Om je alsnog op het verkeerde been te zetten en op het einde uit te pakken met een plotwending om u tegen te zeggen!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau
ISBN9789460415159
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's226
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1206 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieLiese Meerhout
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten