Inferno - Filmeditie-   eReader eBook

Dan Brown • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

Inferno - Filmeditie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Inferno van Dan Brown is het vierde, duizelingwekkende avontuur van Robert Langdon, en het speelt zich af in Florence. Het is nu verfilmd met Tom Hanks in de hoofdrol.

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, moet het opnemen tegen een geniale wetenschapper die geobsedeerd is door het duistere meesterwerk Inferno van Dante en door het einde van de wereld. Langdon zal, samen met dokter Sienna Brooks, al zijn kennis van de verborgen doorgangen en oude geheimen van Florence moeten inzetten om te overleven en de mensheid te redden.

Dit boek in de pers

Aan de hand van fragmenten uit Dante’s Inferno komen Langdon en Brooks steeds dichter bij de waarheid die De Schaduw en het Consortium hen en de wereld willen voorschotelen. In plaats van op drift te raken houdt Brown zijn fantasie in bedwang en hij weet een volstrekt onverwachte wending aan de plot te geven. Dat en de sfeer van de Renaissance zorgen ervoor dat lezers deze thriller geamuseerd zullen uitlezen  
NRC  

Een spannende, geoliede thriller. Beter dan De Da Vinci Code.  
NRC Next  

Het verhaal heeft dezelfde ingrediënten als zijn vorige boeken. Er is weer veel gepuzzel en er wordt veel achtervolgd. Het leest als een trein. In het begin van het boek wordt hoofdpersoon Robert Langdon wakker in een ziekenhuis in het Italiaanse Florence, hij heeft geen idee hoe hij daar is beland. Als snel verschijnt een vrouw die hem wil vermoorden, wat uitmondt in een race door Florence. Net als de vorige verhalen moet de symbooldeskundige allemaal puzzels oplossen.  
De Volkskrant  

Langdons speurwerk aan de hand van Dantes Inferno is onderhoudend, spannend en staat vol met interessante feiten.  
De Telegraaf  

Browns ‘Inferno’ is een knap geconstrueerde pageturner vol onverwachte wendingen, die de lezer inwijdt in de fascinerende wereld van Dante’s meesterwerk, en passant een sprankelende rondleiding verzorgt langs een selectie van grootse kunst en architectuur uit de Italiaanse Renaissance, en als topping natuurlijk de gebruikelijke dosis trivia voorschotelt  
Trouw  

Voortdurend houdt Brown de druk op de ketel, hij geeft informatie die hij niet meteen uitlegt en strooit met cliffhangers alsof het niets is. Dat doet hij in een doortimmerd plot waarbij hij de symbolische aanwijzingen mooi doseert. Alles klopt.  
Vrij Nederland  

Hier en daar is de auteur wat uitleggerig, maar het is hem vergeven, vanwege de vaart en de strak georkestreerde plot. De lezer die halverwege denkt te weten hoe het zit, wacht een verrassing: precies dan keert alles om en worden vrienden vijanden.  
Elsevier  

Inferno is gesmeerde luchthavenlectuur, met soepel aaneengeregen zinnen vol cijfers, letters, berekeningen en codes, zodat het leest als een trein. En hoe verkeerd is een hype rondom een hele parade aan architectonische praalwerken en zo’n belangwekkend boek als De Goddelijke Komedie. Niet dus. Dat weet Brown toch maar mooi voor mekaar te boksen.  
Nu.nl  

Op geraffineerde wijze brengt Brown de lezer op het spoor van Dante, en hij speelt een ingenieus spel met tijd, gender, identiteit, beroemde bezienswaardigheden en de medische wetenschap.  
NEW YORK TIMES  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over kunstgeschiedenis
  • snode kunstzaken

Details:

Auteur(s)Dan Brown
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Erica Feberwee, Yolande Ligterink, Marion Drolsbach
ISBN9789021018881
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's547
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1666 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieRobert Langdon
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten