Inspecteur Lynley-mysterie 2 : Afrekening in bloed-   eReader eBook

Elizabeth George • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Inspecteur Lynley-mysterie 2 : Afrekening in bloed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In een statig landhuis in Schotland verzamelt zich een groep acteurs voor de repetitie van een toneelstuk. Nog dezelfde avond wordt de schrijfster van het stuk vermoord. Inspecteur Thomas Lynley krijgt de opdracht om deze moord te onderzoeken. Algauw wordt duidelijk waarom juist hij op deze zaak is gezet: een van de verdachten is een bekende aristocraat. Lynley, zelf van adellijke afkomst, wordt geacht deze delicate zaak met de grootst mogelijke discretie af te handelen. Een stuitend geval van klassenjustitie volgens Barbara Havers, Lynleys partner, van wie hij in deze zaak dan ook weinig collegialiteit hoeft te verwachten. De zaak wordt nog gecompliceerder wanneer Lady Helen, de vrouw op wie Lynley verliefd is, een van de verdachten blijkt te zijn. Hierdoor dreigt Lynley de grens tussen professionele objectiviteit en persoonlijke betrokkenheid uit het oog te verliezen. Tot overmaat van ramp blijkt het bewuste toneelstuk ook nog eens genoeg materiaal te bevatten om de hele cast een motief tot moord te geven

Dit boek in de pers

Het bijzondere aan de misdaadromans van de Amerikaanse Elizabeth George is niet zozeer dat ze door en door Engels zijn, maar wel dat ze heel diep onder de huid van haar personages kruipt.  
KNACK FOCUS  

Een feest om te lezen - een fantastisch plot en erg mooi geschreven.  
COLIN DEXTER, SCHEPPER VAN INSPECTEUR MORSE  

Details:

Auteur(s)Elizabeth George
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Rie Neehus
ISBN9789044963113
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1204 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieInspecteur Lynley-mysterie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten