IT service management best practices 4 (2007)-   eReader eBook

• eBook

€ 83,18

Direct downloaden

Gratis verzending
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

IT Service Management
best practices
HET STANDAARDWERK VOOR IT SERVICE MANAGEMENT
'IT Service Management, best practices' is een meerdelige uitgave van de vereniging itSMF Nederland. De uitgave wordt geschreven voor en door de markt van IT-servicemanagement in Nederland en België. Bijdragen worden jaarlijks streng geselecteerd uit een ruim aanbod, afkomstig van vooraanstaande organisaties in het Nederlandse taalgebied. Hiermee ontstaat een cumulatieve database van best practices die van grote waarde is als naslagwerk voor IT-managers.
Het boek wordt benut als platform waarop nieuwe ontwikkelingen voor het eerst uitvoerig kunnen worden beschreven, en biedt een breed overzicht van belangrijke en actuele vraagstukken in het vakgebied van de IT-dienstverlening.
Over itSMF Nederland
itSMF Nederland is de Best Practice Community voor IT-(service) management en IT strategy, en maakt deel uit van de internationale itSMF-community die inmiddels in 43 landen is vertegenwoordigd. Zowel vendors als non-vendors zijn lid van ITSMF. Via dit jaarlijkse best practices boek, het Best Practice Magazine en talloze evenementen wisselen leden van itSMF best practices uit en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. De publicaties en evenementen van itSMF onderscheiden zich van commerciële initiatieven door de intensieve betrokkenheid van leden, door de objectiviteit en de gedrevenheid van vele tientallen vrijwilligers, en door het professionele niveau waarop de publicaties en evenementen worden ontwikkeld. itSMF Nederland wenst u veel leesplezier met deel vier van deze leerzame reeks die door uw collega's en vakgenoten is ontwikkeld.

Details:

UitgeverijVan Haren Publishing
ISBN9789087538576
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
Adobe PDF met Adobe DRM
Adobe PDF met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte10962 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten