Jacht op de jager-   eReader eBook

Vince Flynn • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Jacht op de jager is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

CIA-agent Mitch Rapp vecht in de frontlinie mee in de oorlog tegen het terrorisme. Voor zijn nieuwste missie moet hij nog een leven redden: zijn eigen leven. Want oog om oog, tand om tand: dat is de wraak die de vader van de door Rapp omgebrachte terrorist eist. Rapp wordt doelwit van een wraakzuchtige internationale klopjacht, omdat er een beloning van twintig miljoen wordt uitgeloofd voor het lichaam van de moordenaar van de terrorist.

De normaal zo koelbloedige agent komt tot de ontdekking dat zelfs onder bondgenoten van de Verenigde Staten er mensen zijn die geloven dat Rapp voor eens en voor altijd uitgeschakeld moet worden.

Er ontstaat een jacht op de jager, en Rapp moet terugvallen op zijn instincten om rechtvaardigheid te doen laten gelden én om het er levend van af te brengen.

Dit boek in de pers

In De laatste man proefden we reeds van de klasse van Flynn. Vijf jaar eerder vestigde hij in eigen land al zijn naam met deze thriller, die nu terecht ook in het Nederlands is verschenen.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de CIA
  • keiharde mannenthrillers

Details:

Auteur(s)Vince Flynn
UitgeverijKarakter Uitgevers
Vertaler(s)Peter van Dijk
ISBN9789045207605
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's493
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1557 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMitch Rapp
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten