Jim-   eReader eBook

Judith Eiselin • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kiki vraagt zich af of ze wel bij haar familie thuishoort. Ze lijkt niet op haar ouders, vindt ze, en al helemaal niet op haar grote broer Jelmer, die met zijn probleemgedrag alle aandacht opeist. Op een dag vindt ze in een prullenbak een versnipperde kaart. Als ze de stukken aaneen schuift is één zin nog net leesbaar: Kom je? Ik wacht al zo lang. De afzender is ook onduidelijk staat er soms: JIM? En aan wie is de kaart eigenlijk gericht?
Kiki volgt een spoor van duistere vondsten en aanwijzingen. Gaandeweg groeit haar overtuiging: ze wordt gezocht. Door haar enige echte broer. Door Jim.
Als ze met haar ouders op vakantie gaat naar het kanaaleiland Sark, zet Kiki haar speurtocht voort. Zal ze Jim daar vinden?

Details:

Auteur(s)Judith Eiselin
IllustratorMonique Bauman
UitgeverijQuerido Kinderboek
ISBN9789045114606
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's115
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte7163 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten