Jonathan Wide 1 : Allen die gestorven zijn-   eReader eBook

Åke Edwardson • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is midzomer in Göteborg en het is nog nooit zo zinderend heet geweest in de stad. Iedereen is rusteloos, mensen wachten ongeduldig op de schemering en de koelte van de korte nacht. Voor één man komt die nacht nooit: hij wordt dood gevonden op een parkbankje, zijn rug doorstoken met een mes. De vermoorde man blijkt drugshandelaar zijn geweest. Zijn overlijden ontketent een reeks van gebeurtenissen. Wanneer ook privé-detective Jonathan Wide, een complexe persoonlijkheid met alcoholproblemen, in zijn eigen huis wordt aangevallen, wordt die vervolgens bij het onderzoek betrokken. Wide was namelijk zelf ooit politieman, maar werd gedwongen die carrière te onderbreken. Nu moet hij samenwerken met commissaris Sten Ard, een man die veel meer dan hij in harmonie met het leven is. De zaak blijkt wortels te hebben in de Tweede Wereldoorlog, en al gauw worden Wide en Ard geconfronteerd met mensen en gebeurtenissen uit een duister verleden – van hun land, maar ook van henzelf.

'Alleen al om de ijzersterke openingsscène heeft de uitgever er goed aan gedaan het debuut van Åke Edwardson alsnog te laten vertalen.' – Trouw

Dit boek in de pers

Alleen al om de ijzersterke openingsscène heeft de uitgever er goed aan gedaan het debuut van Åke Edwardson alsnog te laten vertalen.  
Trouw  

Details:

Auteur(s)Åke Edwardson
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044965193
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte594 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJonathan Wide
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten