Joy-   eReader eBook

Marjan van den Berg • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Joy is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ze hebben een dag lang gejaagd, de BBoys. Als Joy haar man Stefan, die het jachtevenement heeft georganiseerd, ophaalt in de jachthut, staat ze oog in oog met het Old Boys Network. Dik bevriend lijken ze. Ogenschijnlijk zoals zoveel mannenclubs. De stem van een van hen roept herinneringen op. Joy schrikt ervan, wil daar helemaal niet meer aan denken. Ze heeft wat er lang geleden is gebeurd, niet zonder reden zo zorgvuldig weggestopt.

Joy ziet haar verleden herleven. Ze kan zich er niet voor verstoppen. Alles in haar schreeuwt om vergelding. Het is tijd om wraak te nemen op de vijf die haar ooit geestelijk en lichamelijk hebben vernederd en mishandeld. Maar hoe pak je zoiets aan en wie is als eerste aan de beurt?

Dit boek in de pers

Joy is een boek dat je niet meer kunt wegleggen als je eraan begonnen bent. Marjan van den Berg verstaat de kunst van het verhalen vertellen als geen ander en houdt de spanningsboog tot het allerlaatste vast.  
Margriet  


Reviews & recensies

Een briljante psychologische thriller: wat doe je als je opeens oog in oog staat met je verkrachters?

Joy is op jeugdige leeftijd verkracht door een groep mannen. Jaren later is ze inmiddels een gevierd kunstschilderes en al 15 jaar gelukkig samen met Stefan. En dan staat ze opeens oog in oog met haar verkrachters, die haar niet meer herkennen. Vanaf dat moment raakt Joy vervuld van wraakgevoelens. Ze wil de mannen straffen. Als één van de mannen nog dezelfde avond omkomt bij een auto ongeluk, begint een psychologisch spel dat Marjan van den Berg briljant heeft uitgewerkt. Heeft Joy wraak genomen? Of is er iets anders aan de hand?  Een heerlijke, goed geschreven psychologische thriller, waarbij je constant op het verkeerde been wordt gezet. Aanrader voor de lezers van Esther Verhoef en Simone van der Vlugt.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over traumatische gebeurtenissen
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Marjan van den Berg
UitgeverijKarakter Uitgevers F-NL
ISBN9789045208541
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1101 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten