Kapot-   eReader eBook

Carry Slee • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Kapot is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus.

Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Kapot is het nieuwste jeugdboek van Carry Slee. Een prachtig en aangrijpend verhaal om in één adem uit te lezen.

Dit boek in de pers

Een lekker vlot geschreven verhaal dat makkelijk weg leest en stoppen is geen optie. Of je nu wilt of niet, Kapot is een boek dat gewoon in één keer uitgelezen moet worden  
PASSIE VOOR BOEKEEN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Carry Slee weet weer de juiste snaar te raken in een actueel thema

Weinig auteurs kunnen zich zo goed verplaatsen in de wereld van tieners als Carry Slee. Op eigentijdse wijze weet ze steeds opnieuw de juiste snaar te raken in een actueel thema. Dit keer is het onderwerp vechtscheiding. Broer en zus Thijs en Julia hebben een bijzonder hechte band. De ouders zijn echter verder van elkaar verwijderd dan ooit: er is alleen nog maar ruzie in huis en de sfeer is om te snijden. De angst dat hun ouders uiteindelijk uit elkaar gaan is groot, maar de spanningen lopen dusdanig op dat hun schoolresultaten eronder beginnen te lijden. Hoe ga je om met een situatie waarin de mensen van wie je het meest van houdt, elkaar niet meer kunnen uitstaan? Carry Slee belicht met Kapot de andere kant van de liefde, een aangrijpend verhaal dat me niet onberoerd heeft gelaten.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Carry Slee
UitgeverijMoon
ISBN9789048830350
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's200
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte790 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten