Kemming*Het Kleine Leven Van Norbert Jones-   eReader eBook

Marloes Kemming • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 52 minuten geleden.

Kemming*Het Kleine Leven Van Norbert Jones is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De zevenenzeventigjarige Norbert Jones leidt een ogenschijnlijk rustig leven. Hij heeft een liefdevol huwelijk, een ambitieuze dochter en geniet sinds twaalf jaar van zijn pensioen. Vol overgave stort Norbert zich op zijn favoriete bezigheid: verzamelen. Ruim negentienduizend voorwerpen vonden in de loop der jaren hun weg naar Norberts garage. Ieder object uniek, verzameld in een poging iets van het verleden te behouden. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Norbert gedwongen zich de vraag te stellen: wat te doen met zijn unieke collectie? Een proces van loslaten begint, waarbij Norbert niet alleen afscheid moet nemen van zijn collectie, maar ook van zijn geheimen en naasten. 'Het kleine leven van Norbert Jones' is een ontroerend verhaal over verlies, nostalgie, liefde en ouder worden.

Dit boek in de pers

De jury heeft gekozen voor het manuscript dat opviel door de oorspronkelijkheid van het verhaal en de treffende uitwerking daarvan. [...] Het kleine leven van Norbert Jones is een ontroerend, authentiek verhaal dat de potentie heeft zich te onderscheiden van andere literaire debuten.  
JURYRAPPORT COFFEECOMPAGNY BOOK AWARD 2015  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over ouderdom
  • weemoedige verhalen

Details:

Auteur(s)Marloes Kemming
UitgeverijXander Uitgevers
ISBN9789401604734
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's158
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1534 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten