Kick-   eReader eBook

Deflo • eBook

€ 17,95

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 uur geleden.

Kick is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als op een dag de belastinginspectie binnenvalt, verandert het leven van Nicolas Van Geneugden drastisch. De jonge selfmade man is alles kwijt. Niet alleen zijn fortuin, maar ook zijn hartsvriendin, waardoor hij alleen achter blijft, zijn wonden likkend op het puin. Tot op de dag dat hij per toeval Driss, Bo, Redouan en Yasmina ontmoet. Zij zitten in een wereldje van portiers, van drugs, van geweld, maar ook van onvoorwaardelijke vriendschap en van kicks. De vier intrigeren hem, hij wil erbij horen. De dag dat Nicolas wordt opgenomen in de groep, gaat voor hem een nieuwe wereld open. Maar dan valt de eerste dominosteen. Er gebeurt een moord waardoor de vriendschap uit elkaar dreigt te spatten. Nicolas komt voor een verschroeiende keuze te staan. Tijdig zijn eigen hachje redden of mee kopje onder gaan op het zinkende schip.

Reviews & recensies

Marike

onze specialist ebooks

Bloedspannend verhaal, dat de lezer gijzelt en leest als een trein. Een echte pageturner!

Deflo schuwt in zijn boeken buitensporig geweld niet, en daar moet je als lezer wel tegen kunnen! Ondanks mijn zwakke maag is het Deflo gelukt om me als lezer bij de lurven te grijpen en het verhaal in te trekken. Ik moest doorlezen, want ik was uiteraard erg benieuwd hoe Nadia Mendock en Dirk Deleu erin gaan slagen de zaak van de verdwenen en vermoorde vrouwen op te lossen. De wetenschap dat het verhaal is gebaseerd op waar gebeurde feiten in Amerika, maakt het nog eens extra spannend.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089317025
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's237
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte965 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieDe bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten