King en Maxwell-   eReader eBook

David Baldacci • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

King en Maxwell is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In eerste instantie lijkt het een tragisch, maar verder niet bijzonder verhaal. De Amerikaanse tiener Tyler Wingo krijgt te horen dat zijn vader, die militair is, is gesneuveld in Afghanistan. Maar dan gebeurt er iets wat onmogelijk zou moeten zijn: Tyler ontvangt een bericht van zijn vader, zogenaamd na zijn dood.

Tyler roept de hulp in van privédetectives Sean King en Michelle Maxwell om het mysterie rond de dood van zijn vader op te lossen. Het onderzoek van de voormalig Secret Service-agenten roept allerlei zeer prangende vragen op. Zou Tylers vader inderdaad nog in leven zijn? Wat was eigenlijk zijn missie? En is Tyler mogelijk het volgende doelwit?

Al snel beseffen Sean en Michelle dat ze zich in een wespennest hebben gestort dat veel groter en gevaarlijker is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Hun zoektocht naar de waarheid leidt hen naar een zaak die het daglicht nooit mag aanschouwen, en naar de machtige mannen die alles op het spel zullen zetten om dat te bewerkstelligen.

Om Tyler te helpen en te beschermen, zullen Sean en Michelle hun eigen levens op het spel moeten zetten.

Dit boek in de pers

Als het gaat om actie, is Baldacci een van de besten.  
Nu.nl  


Reviews & recensies

Boordevol actie vanaf pagina één. Ons favoriete detectiveduo is terug!

Baldacci is één van de beste schrijvers van misdaadthrillers. King & Maxwell draagt alleen maar bij aan dat imago. Het zesde boek rond privédetectives Sean King en Michelle Maxwell begint met het tragische verhaal van Tyler Wingo, een tiener die te horen krijgt dat zijn vader die militair is, is gesneuveld in Afghanistan. Maar dan gebeurt er iets dat onmogelijk zou moeten zijn: Tyler krijgt een mail van zijn vader, na zijn zogenaamde dood! Dit roept natuurlijk de nodige vragen op. Samen met King en Maxwell ontdekt hij dat zijn vader betrokken was bij het transport van een bijzondere lading. Wat was dat voor lading en waarom doet de overheid er zo geheimzinnig over? Hoe meer ze ontdekken, hoe meer ze worden gehinderd. De drie komen terecht in een schaakspel tussen het Pentagon, Homeland Security en gewetenloze ex-militairen. En natuurlijk is de leuke onderhuidse spanning tussen Sean en Michelle weer aanwezig. In Amerika is er een tv-serie gebaseerd op deze personages en ik hoop dat deze serie ook naar Nederland komt. Voor nu levert Baldacci in ieder geval weer een superspannende thriller af.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Amerika
  • detectives over privédetectives

Details:

Auteur(s)David Baldacci
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789044966695
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's344
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2122 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieKing & Maxwell
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten