Koelcel-   eReader eBook

Linda Samplonius • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Koelcel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

GHB...

Startend fotograaf, Sara Beekveld, wordt na een personeelsfeest wakker in het bed van haar collega Marcel Grotenbroek. Ze herinnert zich niet hoe ze daar is gekomen, maar voelt aan alles dat ze seks hebben gehad en dat dit niet vrijwillig was. Ze vermoedt dat ze is gedrogeerd en verkracht. Al snel raakt ze geobsedeerd door Marcel en zijn gedragingen. Ze is vastbesloten uit te vinden welk vuil spelletje hij speelt. Dan wordt Marcel dood in zijn douche aangetroffen...

Dit boek in de pers

Koelcel is een debuutthriller om trots op te zijn. Samplonius laat zien dat ze de tijd heeft genomen om kennis te vergaren. Ze heeft niet alleen kennis van het politievak, dankzij haar vriend in de recherche, maar ook van forensische opsporingsprocessen. Soms luguber, maar altijd met het oog op functionaliteit.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Een mooi thrillerdebuut!

Als freelance fotografe Sara Beekveld wakker wordt in het bed van collega Marcel Grotenbroek, vraagt ze zich direct af hoe ze daar terecht is gekomen. Ze was die avond ervoor op een personeelsfeest van een krant om er kiekjes te schieten. De jonge vrouw kan zich niet voorstellen dat ze vrijwillig met een man is meegegaan. Is ze gedrogeerd en verkracht? Sara zoekt Marcel steeds vaker op om te weten te komen wie hij nu echt is. Niet veel later wordt Marcel dood aangetroffen in zijn douche. Een ongeluk? Of toch moord? Rechercheurs Femke de Vries en Frank van Opdam worden naar het huis van Marcel gestuurd om dit uit te zoeken. Als ze een anonieme tip ontvangen dat de dood van de jonge man geen ongeluk is, zetten ze alles op alles om de moordenaar in de kraag te vatten. Koelcel is een debuutthriller om trots op te zijn. Samplonius laat zien dat ze de tijd heeft genomen om kennis te vergaren. Ze heeft niet alleen kennis van het politievak, dankzij haar vriend in de recherche, maar ook van forensische opsporingsprocessen. Soms luguber, maar altijd met het oog op functionaliteit. Daarnaast weet de journaliste precies hoe ze je op het verkeerde been moet zetten. Als je de flaptekst leest, denk je: oh, maar nu weet ik toch al hoe het verhaal in elkaar steekt? Bedenk dan ook direct het volgende: een thriller zou geen thriller zijn als je halverwege toch begint te twijfelen: weet ik echt wel wat er is gebeurd..? De eerste helft van het boek komt wat langzaam op gang, deels omdat Samplonius de tijd neemt en dieper ingaat op de hoofdpersonen en hun geschiedenis. Daardoor laat de echte spanning even op zich wachten. Tegelijk is dit een sterk punt aan de thriller, je kunt je juist goed identificeren met de hoofdpersonages. Sara is een vrouw van vlees en bloed; ze is niet perfect. En dat zijn Frank en Femke ook niet, waardoor je af en toe zelfs gefrustreerd raakt. Het maakt de thriller realistisch. Iedere vrouw had in de situatie van Sara kunnen belanden.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • vrouwelijke thrillers
  • thrillers over moord

Details:

Auteur(s)Linda Samplonius
UitgeverijDe Crime Compagnie
ISBN9789461091840
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's214
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte429 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten