Koud kunstje-   eReader eBook

Koen de Jong, Wim Hof • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Koud kunstje is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wim Hof (1959) is een bijzondere man. Al 20 x haalde hij het Guiness Book of Records, met extreme prestaties in de kou. Hij zwemt in water met temperaturen rond het vriespunt, dat is voor gewone mensen al binnen een minuut dodelijk. Waarom kan hij dat ? Wat is het nut ervan? En kun jij het ook ? Hof is autodidact en een extremist. Radboud UMC onderzocht zijn technieken, en wat blijkt: iedereen kan het leren. Ga jij ook ademhalingsoefeningen doen en koud douchen ?

Dit boek in de pers

Door de prettige schrijfstijl en het interessante onderwerp leest Koud kunstje makkelijk weg. Het enthousiasme van Hof en de Jong en misschien nog wel meer de ervaringsverhalen motiveren je om de uitdaging om het zelf dertig dagen te proberen aan te gaan.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Praktische en toepasbare wijsheid van de “Iceman” Wim Hof

Wie Wim Hof bezig ziet zal zich afvragen wat die man bezielt om in bijna bevroren water te zwemmen en een marathon te rennen op de Noordpool in slechts een korte broek. Maar denk niet dat dit stunts zijn! Het zijn manieren om je lichaam gezond te maken en te houden. In ‘Koud kunstje’ toont Hof zich als het levende bewijs dat het écht werkt. En dat is juist waarom hij de geuzennaam “Iceman” verdient. Hij legt op zeer toegankelijke manier uit waarom een goede controle over je eigen ademhaling essentieel is om het hoofd te kunnen bieden aan bijvoorbeeld extreme koude, maar ook om simpelweg een betere conditie te krijgen en gezonder te worden. Daarbij krijg je allerlei waardevolle wetenschappelijke feiten die zijn methode onderbouwen. Wim Hof bewijst met ‘Koud kunstje’ dat je zelf de ultieme controle over je eigen lichaam hebt. Voor iedereen die zijn lichaam sterker wil maken!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over gezondheid
  • serieuze boeken over persoonlijke ontwikkeling

Details:

Auteur(s)Koen de Jong, Wim Hof
UitgeverijLucht, Uitgeverij
ISBN9789491729430
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1278 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten