Kunstroof-   eReader eBook

Raymond Rombout • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dias, een ex-guerrillero, ex-echtgenoot, ex- kunsthandelaar en ex-bajesklant, belandt in Kunstroof toevallig in Falmignoul, een gat in de Ardennen waar weldra een internationale kunstbiënalle van start gaat. Politiefunctionaris Renard weet hem ervan te overtuigen om er als veiligheidsagent aan het werk te gaan. Zijn tegenstrever wordt kunstboef Tony Leroy, die het gemunt heeft op een reeks Amerikaanse modernisten, waaronder de befaamde Mark Rothko. Wanneer Dias een vrachtwagen met gestolen schilderijen in de vernieling rijdt, fungeert het wrak, gekneld in de poort, als de spreekwoordelijke kurk op de fles. De boeven nemen een tiental gijzelaars en verschansen zich in het kasteel. Buiten verzamelt zich een overmacht aan politie, pers en ramptoeristen. Niemand is van plan ook maar iets te missen van deze liveshow. In deze explosieve sfeer doet Dias waar hij goed in is.

Dit boek in de pers

Dit is geen flauw afkooksel van de typische Vlaamse misdaadthriller met flauwe personages en een onwaarschijnlijk verhaal. Dit is een verhaal dat een geroutineerd thrillerlezer beslist wil lezen in de stijl van de angelsaksische misdaadliteratuur.  
HET NIEUWSBLAD  

Een heerlijke misdaadroman.  
ALIBI MAGAZINE  

Details:

Auteur(s)Raymond Rombout
UitgeverijVan Halewyck
ISBN9789461311245
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's318
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte806 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieArturo Dias
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten