Kwaad-   eReader eBook

Elisabeth Mollema • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Kwaad is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na een mislukte blind date wacht Ebe Montgomery op een taxi. Als haar tasje uit haar handen wordt gerukt, gaat een man die ook op een taxi wachtte achter de dief aan. Hij botst tegen een bus aan die net om de hoek komt rijden. Dat kan er nu wel bij.
Hoewel hij niet gewond lijkt, weet hij niet meer wie hij is. Als er een taxi komt, besluit Ebe de man mee naar huis te nemen, in de hoop dat hij zijn geheugen terugkrijgt.
Langzaam herinnert hij zich steeds meer, maar het zijn alleen onsamenhangende feiten. Wie is hij? En is hij zijn geheugen wel echt kwijt of doet hij maar alsof?

Dit boek in de pers

Lang blijft de vraag of Vince echt geheugenverlies heeft, en of er niet sprake is van een grote set-up. Dat er zich naast de verhaallijn in het heden in Nederland ook nog een tweede verhaallijn afspeelt in het nabije verleden in Zwitserland compliceert de zaak eveneens, want hoe zullen die twee verhaallijnen uiteindelijk de laatste kritieke puzzelstukjes gaan laten samenvallen?  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over geheugenverlies
  • thrillers

Details:

Auteur(s)Elisabeth Mollema
ISBN9789021456737
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's191
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte786 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten